Konkurs Sveta knjiga "Tkalci reči"
Nedelja, 21 Oktobar 2007 (05:46:15) PDT

Postavio Maja

Untitled Document

Svet knjiga otvara konurs "Tkalci reči" za najbolju pesmu, kratku priču ili dramski tekst.


Untitled Document

Svet Knjiga organizuje konkurs "Tkalci reči" za najbolju kratku priču, pesmu ili dramski tekst. Nagrada za pobednika konkursa vrednosni je bon/vaučer izdavačke kuće "Bosanska riječ" u iznosu od 50eur (100KM).

Osnovni uslovi konkursa:


-da biste učestvovali u konkursu morate biti registrovani član Sveta knjiga

-svaki učesnik može poslati do tri rada u .doc ili .txt formatu (Word ili Notepad)

-svaka prijava može sadržavati po jedno delo (pesmu, priču ili dramski tekst)

-učesnici moraju biti autori radova koje prijavljuju na konkurs

-svi članovi Sveta knjiga, bez obzira na to učestvuju li u konkursu ili ne, imaju pravo da glasaju za pobedničke radove.

Radovi se mogu slati do 15.12.2007. nakon čega ce moderatori Sveta knjiga objaviti sve pristigle radove kako bi članovi mogli glasati za najbolju kratku priču ili pesmu. Autori radova prijavljenih na konkurs ostaće anonimni do kraja glasanja kako bi se obezbedilo što neutralnije glasanje.

Radovi se šalju isključivo na email adresu konkurs @ svetknjiga.com

Molimo vas da u mailu u kom šaljete radove, u svrhu verifikacije navedete svoje korisničko ime sa Sveta knjiga te puno ime i prezime i adresu te, ukoliko postoji, naziv prijavljenog dela. Autori koji ne žele da se nakon okončanja konkursa objavljuje njihovo pravo ime na Svetu knjiga, mogu to zatražiti u prijavnom mailu. U tom slučaju, ispod rada biće objavljeno samo njihovo korisničko ime.

NAPOMENA: Svi radovi biće objavljeni bez ikakvih izmena. Molimo učesnike da kod kucanja svojih radova koriste dijakritička slova kako bi radovi bili što jasniji.


Želimo puno sreće svim učesnicima konkursa "Tkalci reči" !

Svet knjiga

Content received from: Svet Knjiga, http://www.svetknjiga.com