Svet Knjiga
   Login or Register
NaslovnaForumiMoj nalog
Novosti › Sa(n)jam knjige u Istri
Toggle Content Baneri:
Večanja
Sportski tereni
Toggle Content Glavni meni
 Naslovna Forumi Opcije člana Forumi Traži Web
Toggle Content Tekstovi

Recenzije Konkurs "Tkalci reči"

Recenzije Recenzije i najave knjiga

Konkursi Konkursi i aktuelnosti

Clanci Članci

Jezik Jezik

Toggle Content Informacije o članu:

Dobrodošli Anonimni

Nadimak
Sigurnosni kodSigurnosni kod
Upiši sigurnosni kod

Članovi:
Najnoviji: stoffelol
Novih danas: 0
Novih juče: 0
Ukupno: 2528

Ljudi Online:
Članovi: 0
Posetioci: 22
Bots: 0
Uprava: 0

Članovi online:Toggle Content Poslednji tekstovi:
 Konkurs za mlade "Rukopisi31"
 Pobednička dela
 Pobedničke pesme
 Pobedničke priče 3.
 Pobedničke priče 2.
 Pobedničke priče
 Dramski tekst V
 Price-XVIII deo
 Priče-XVII deo
 Priče-XVI deo
 Pesme-IV deo
 Priče-XV deo
 Priče- XIV deo
 Dankin - nastavak
 Priče- XIII deo
 Pesme-III deo
 Tkalci reči
 Dramski tekst:Brvo - nastavak
 Dramski tekst IV
 Dramski tekst III
 Dramski tekst II
 Dramski tekst: Na Bosanski način- nastavak
 Dramski tekst I
 Priče- XII deo
 Priče- XI deo
 Priče-X deo
 Nastavak priče Hajdučki put
 Priče-IX deo
 Peiče-VIII deo
 Priče-VII deo
 Priče-VI deo
 Priče-V deo
 Priče-IV deo
 Priče-III deo
 Priče-II deo
 Priče-I deo
 Pesme-II deo
 Pesme-I deo
 Sa(n)jam knjige u Istri
 Javni poziv Ministarstva RH
 Natječaj za nagradu "Goran"
 Konkurs za poeziju "Velimir Rajić"
 Konkurs "NAJKRAĆE PRIČE 2007."
 Vulkan - Tatjana Debeljački
 Konkurs za zbirku priča autora iz BiH
 Natječaj za priče s bloga
 Poezija Tatjane Debeljački
 KRVNI PRITISAK I TANGA GAĆICE - Čedomir Ljubičić
 PRIBLIŽAVANJE DALJINE - Dejan Milojević
 SIMINOM ULICOM - Slobodan Simić
 Nova knjiga Ivana Lalovića
 Tečaj kreativnog pisanja u Puli
 Natječaj za priču o divovima
 Natječaj za kratku SF&F priču
 Konkurs za kratku priču iz domena fantastike
 Helen Van Rojen u Beogradu
 Konkurs Sveta knjiga "Tkalci reči"
 STAKLENA PALATA - Amitav Goš
 GOSPODAR MUVA - Vilijama Golding
 "Hijene", roman koji nikog neće ostaviti ravnodušnim
 Novi "Rječnik bosanskog jezika"
 TOP 20 ljubavnih priča
 Bes islamskog sveta zbog Ruždijeve titule "Ser"
 II Ogulinski festival bajke
 Sajam knjige na otvorenom u Sarajevu
 Orhanu Pamuku počasni doktorat
 VI konkurs za najkraću kratku priču
 Novi Pravopis hrvatskog jezika
 Konkurs za neobjavljeni prozni rukopis
 Četvrti "Vezeni most" i nagrada "Mali princ"
 Slovenački autori u Beogradu i Novom sadu od 7. do 11. maja
 Deca Hurinova - DŽ.R.R. Tolkin
 4. zagrebački Sajam knjiga
 Spojeno i odvojeno pisanje reči u srpskom jeziku
 Kada ih jednom ostaviš - više im se ne vraćaš
 Hologram - ni manje knjige, ni veće širine!
 Wei Hui - majstor pisanja i skandala
 FIZIKA ZVJEZDANIH STAZA lawrence m. krauss
 Michael Eric Dyson: "U potrazi za Tupac Shakurom"
Toggle Content Anketa
Koliko knjiga, u proseku, pročitate mesečno?
Trenutni rezultati :: Svi upitnici

Glasova: 1545
Komentara: 4
Toggle Content Baneri:
Sa(n)jam knjige u Istri
Untitled Document
Od 6. do 12.12.2007. godine u Puli će se održati 13. Pulski festival knjiga i autora pod nazivom "Sa(n)jam knjige u Istri"


Untitled Document
Sa(n)jam knjige u Istri
 

22. 10. 2007. održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen ovogodišnji program Pulskog festivala knjiga i autora Sa(n)jam knjige u Istri. O njemu te o izlagačkom dijelu govorili su: Direktorica Sajma Magdalena Vodopija, Direktorica Festivala Polis-Jadran-Europa, Egle Vošten, voditeljica izlagačko-prodajnog dijela Sajma, Olivera Pleić, Izvršni direktor Hrvatske poštanske banke, ovogodišnjeg generalnog pokrovitelja Sajma, Franjo Sinković te književnik, ovogodišnji gost Sajma i moderator, Žarko Paić.

Ovogodišnji Sa(n)jam knjige u Istri održat će se od 6. do 15. prosinca. Voditeljica izlagačko-prodajnog dijela Sajma, Olivera Pleić, zajedno s legendarnom istarskom knjižarkom Terezom Puljom, osmislila je ovogodišnji izlagački dio Sajma. Na pulskom sajmu izlagat će 250 hrvatskih nakladnika s više od 25.000 naslova. Uz hrvatske nakladnike na Sajmu će se predstaviti i nakladnici Crne Gore i Mađarske.


Također, Programski savjet Sajma u sastavu: Alida Bremer, Dušan Karpatský i Magdalena Vodopija, ove je godine pomno odabrao stotinjak autora koji će svoj lik i djelo predstaviti sajamskoj publici. U programu koji broji 94 događaja bit će više od 200 sudionika. «Žarište žarišta» bit će program Balkanske (op)sesije koji je oblikovao teoretičar, književnik i urednik Žarko Paić, a na kojem će se o Balkanu propitivati književnici, kulturolozi i filozofi iz regije: Andrej Nikolaidis, Cezar Paul-Bădescu, Aleš Debeljak, Katarina Luketić, Aleksandar Prokopiev, Ivan Čolović, Ljiljana Filipović, Aleksandar Kjosev, Nermin Sarajlić, Elizabeta Šeleva, Beqë Cufaj, Ermis Lafazanovski, Srđa Pavlović, Andrea Pisac i Alek Popov. Na osnovi ovog programa Ines Pletikos snima dokumentarni film radnog naslova “Balkanske (op)sesije: što je meni Balkan?”, a Žarko Paić uredit će i objaviti knjigu eseja u biblioteci Tvrđa. Premijerno u Puli predstavit će se dvije antologije balkanskih autora: Jug-jugoistok ukratko i Nepoznati susjed: antologija autora Jugoistočne Europe. Po prvi put u Puli susrest će se i nakladnici iz Jugoistočne Europe. Skup je to koji je inicirala poznata njemačka fondacija Fisher Stiftung.


Na Sajmu ni ove godine neće izostati rado posjećeni programi Doručak s autorom, Kod Domenica, Razgovor iza zavjese i Suton uz knjigu. Dani knjižničara (od 13. do 15. prosinca) okruglim stolom, radionicom i promocijama opet okupljaju struku koja o sebi marljivo promišlja i dalje se vjerno nadograđuje.


Nakon poezije prošle godine u Puli će ovoga prosinca stolovati proza. Posebno će biti zanimljiv program Proza kod Domenica u kojem svoje prozaiste predstavljaju: Naklada Ljevak, V.B.Z., Profil, Algoritam, Sysprint..., a od Doručka do duboko u noć pulskoj će se publici predstaviti: Slavenka Drakulić, Daša Drndić, Boris Dežulović, Josip Mlakić, Delimir Rešicki, Edo Popović, Tomislav Bajsić, Damir Karakaš, Senko Karuza, Davor Špišić, Ivan Vidić, Nada Gašić, Slobodan Šnajder, Andrea Pisac, Lada Žigo i Mirko Kovač koji u Puli premijerno predstavlja svoj novi roman koji smo čekali 12 godina.


Inozemne autore predvodit će veliki Claudio Magris, a uz njega će u Puli gostovati poznati njemački pisac “krimića” Veit Heinichen, austrijski pisac Ludwig Laher, tršćanski suvremeni autori: Roberto Curci, Giuseppe O. Longo, Fulvio Molinari, Pierluigi Piccoli, Corrado Premuda, Marko Sosič, Pietro Spirito, Roberto Weber, portugalski prozaist José Amaro Dionísio i portugalska pjesnikinja Fatima Maldonado, francuski povjesničar Philippe Walter, talijanski teoretičar književnosti Christian Eccher te europski poznati autori iz naše regije: Dževad Karahasan, Alek Popov, Vladimir Arsenijević, Nenad Veličković, Nedžad Ibrišimović, László Végel... Predstavljanjem njemačke autorice Elke Schmitter nastavlja se suradnja pulskog Sa(n)jam knjige u Istri i Leipziger Buchmesse.


Od sajamskih «poslastica» valja izdvojiti splitske Utorkaše koji stižu na Sajam s novom knjigom: Naši sprovodi, program istarskih književnika, glazbenika, performera i video-umjetnica pod nazivom Istra ispod kore, predstavljanje Antologije hrvatske poezije u izboru Dušana Karpatskog (tim povodom u goste nam dolaze:Arsen Dedić, Zvonko Maković, Andriana Škunca i Igor Zidić), Odabrao Đelo Hadžiselimović – program na kojem će Đelo glavom i bradom po prvi put na Sajmu predstaviti svoj izbor znanstveno-popularne literature, Gibonni na Sajmu! – predstavljanje biografije Gibonnija, ali i premijerno predstavljanje novog CD-a Electric:Acoustic. Izdvajamo i Koncert Damir Imamović Tria i splitski story- telling festival pod nazivom Pričigin kojeg oblikuje i vodi Kruno Lokotar.


Uz stalne predstavljače na Sajmu: Voju Šiljka, Alidu Bremer i Krunu Lokotara, u Puli će voditi i moderirati programe i književnici Predrag Matvejević, Andrej Nikolaidis, Tonko Maroević i Daša Drndić. Izdanju 13. Sa(n)jam knjige u Istri neće nedostajati ni popratni programi: izložbe, koncerti, predstava pa i dječje radionice dosljedno će obogaćivati sajamska događanja.


U srijedu, 12. prosinca 2007, održat će se dodjela godišnje knjižne nagradeKiklop. Nagrada koju je ovaj Sajam utemeljio prije četiri godine, a s ciljem godišnje valorizacije nakladničke struke i sveukupnog rada na knjizi, ove se godine dodjeljuje u čak 13 kategorija. Ove godine nagrade će se dodijeliti u legendarnom pulskom Rock klubu Uljanik, u maniri pravog rokerskog tuluma. Režiju potpisuje Krešimir Dolenčić.


Organizatori su također najavili i drugo izdanje festivala Polis Jadran Europa koji će se održati od 7. do 9. prosinca 2007. u Puli, u prostorima Stare tiskare, Circolu i Domu hrvatskih branitelja. Na festivalu će gostovati umjetnici i autori iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije. Festival će biti svečano otvoren 7. prosinca u 21 sat, u Staroj tiskari, ambijentalnim performansom Brod u režiji Alena i Nenada Sinkauza. Sljedećeg dana u istim će prostorima biti otvorena izložba triju autora: crnogorskih umjetnica Jelene Tomašević i Natalije Vujošević te tuzlanskog grafitera Emira Šehanovića – Aorte. Iste večeri, u industrijskom zdanju Stare tiskare, pripremili smo pravi glazbeni mediteransko-balkanski tulum: koncertirat će talijanska skupina LatinoBalcanica i hrvatsko-talijanska skupina East Rodeo.


Uz podršku Srednjoeuropske inicijative 7. i 8. prosinca u Zajednici Talijana Pule – Circolu održat će se i međunarodni skup arhitekata pod nazivom Polis u moru svjetlosti na temu rasvjete u gradu. Voditelj skupa istarski je arhitekt Bruno Nefat. Zadnjega dana festivala, 9. prosinca, u Domu hrvatskih branitelja održat će se program Grad u kanočalu, a gradovi-gosti bit će Trst i Tuzla. Trst će se predstaviti suvremenom književnom scenom kroz knjigu Tršćanske kon-fuzije, u izdanju zagrebačkog Antibarbarusa i Sa(n)jam knjige u Istri, dokumentarnim filmom i kuharicom autora Veita Heinichena, dok će se grad Tuzla predstaviti kroz književnu nagradu Meša Selimović i književnu manifestaciju Cum grano salis.

 

Više o manifestaciji > Sa(n)jam knjige u Istri

Postavio Maja u Petak, 23 Novembar 2007 (16:03:49) PST (12831 puta pročitano)
"Sa(n)jam knjige u Istri" | Login/Create an Account | 29 komentara
Threshold
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od qqqq u Petak, 07 Maj 2010 (02:29:03) PDT
cheapest wow gold yy2010.5.7


Actually, cheap wow gold fresh water is in a short supply,buy wow gold fresh water consumption remains great.tiffany Besides, with the development of industry, wow buy goldmore water is needed. Moreover,cheapest wow golda lot of our rivers and lakes have been so polluted that water from them is undrinkableyy2010.5.7

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od 16good u Nedelja, 13 Jun 2010 (03:19:33) PDT
If you want to choose a gift for your friend, a louis vuitton bagsCard with simple design is more suitable. If you want to make a lady happy, give Louis Vuitton Evening to capture her heart. Buying gift would probably be the most worth it gift that you can ever give to someone who deserves it. It's about showing your dear ones how much you love and appreciate them! Give your sweetheart the best gift. It is something that can be used for a lifetime. Cheap louis vuitton replica are specifically designed to make a statement of fashion and elegance, which every woman dares to establish all the time. Such beautiful and famous discount Replica Louis Vuitton are popular definitely but meanwhile quite expensive.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od lbm0914 u Subota, 19 Jun 2010 (04:27:51) PDT
Gucci bags has double black leather handles with gorgeous suede leather in black and antique brass hardware. Two elements are characteristics of the Gucci Suede Babouska Boston Bag. One is the heart-shaped louis vuitton bag and the other is the studs embellishment. More details are a louis vuitton damier neverfull mm, a neverfull and a louis vuitton tivoli pm. I always love studs on a bag. In my opinion, they will never be out of style and they go with everything. Like the louis vuitton neverfull pm, you can’t go wrong when choosing your outfits.

| Parent

Re: Dobitnici Nagrade Zadu?bine Branka ?opi?a (Score: 1 )
od kamia u Utorak, 24 Avgust 2010 (02:09:40) PDT
Have you have ever heard the term "runescape accounts"? How about, "runescape gold"? They have many names, but they are all the same. Although I know exactly what a macro is in Runescape, I thought I would do some research and see what a macro was outside of runescape gold for sale.
Macroing in runescape accounts for sale Basically, when you use a runescape gold, you are using a program that will play the game for you. There are many different types of these, such as; Mining Bots, Woodcutting Bots, Attacking Bots, but they all do the same thing, get levels. This is against the rules of runescape quests. Jagex bans thousands of accounts a month due to these cheats. I cannot tell people enough, cheating is NOT the answer. If people would just do the work themselves, then there would be no problem.
Macroing outside of runescape power leveling:As I promised, I researched and this is what I found; "A macro is a way to automate a task that you perform repeatedly or on a regular basis. It is a series of runescape money making commands and actions that can be stored and run whenever you need to perform the task. You can record or build a runescape gold, and then play the macro to automatically repeat the series of commands or actionsnfl jerseys."

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od litteflw u Utorak, 30 Novembar 2010 (07:36:45) PST
Helen also a skill, and said as long as she would have been a stranger in front of her, knight gold,grand fantasia,last chaos gold,15 minutes after the door of her grandmother with others is south or north can engage in to understand. lineage 2 adena,lotro gold,maplestory mesos, Lara later told her, called "affinity" can be summed up in the end of the year as the advantages of their own written into the. mabinogi gold,metin2 yang,rappelz rupees,Lara first day of work, into the design of low-key and bovine B reception, runes of magic gold,silkroad gold,Star Wars Galaxies Credits,Warhammer Online Gold,a newspaper name, Helen, said hand warmly, "Welcome, take a seat" on the one hand inform the people inside then pulling out, but also busy with self-introduction, Lara do a warm heart.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od litteflw u Utorak, 30 Novembar 2010 (07:51:38) PST
dry on a couple of years to find a way in the company and find another one like the post of assistant to Helen, cabal alz,dofus kamas,dfo gold,one thousand years, nothing further intention, wasted clever mind and diligent optimistic temperament. eve isk,everquest plat,eq2 plat,Such terms in the future, Helen is too obscure for writing, ffxi gil,buy ffxiv gil,flyff penya, she felt very good in the DB to the current station, than to the Shangri-La, the current Taiwan strong, at least not stand to go to work, not to shift.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od litteflw u Utorak, 30 Novembar 2010 (07:55:45) PST
Helen does not like to study from childhood to the age of twenty random mix of a hotel management diploma, World of Warcraft Gold,cheapest wow gold,wow power leveling, be a point of learning English, students have and beautiful, went into the DB the current units. 2moons dil,aika gold,aion kinah,Other girl the current Taiwan, just to have a springboard into the big, allods gold,atlantica gold,boi gold

| Parent

new ugg boots (Score: 1 )
od Jasminpoly u Subota, 11 Decembar 2010 (16:32:45) PST
It's the Boots seasons now, all kinds of styles offer to youugg bailey button boots,the new coming of 2010 -Ugg Bailey button Triplet Boots,the simple but fashionable ugg classic short,the cute design and lovely ugg classic mini boots,classic tall ugg boots,.If you are looking for the New Ugg Boots ,here is just the place,our online store have the comfortable and stylish Classic ugg boots,the new arrive Ugg Bailey Button Triplet Ugg Classic Short boot ,Uggs Bailey Button,the tallest and beautiful /Uggs classic tall .About another style ,wehave Ugg Knit Boots ,UGG Bailey Button Black ,New Ugg Boots,UGG Classic Short Chocolate,Ugg nightfall/ | Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od jidaohui1 u Sreda, 29 Decembar 2010 (04:53:16) PST
The enchantment of YiZheng eyes twinkle again, godsworn, general immediately without snow boots on sale god, god knows swept in connection to the companion, immediately find wang Lin this message, a few snow boots coupon, within their mutual transfer, classic short boot nearly all of the ancient god body darken ugg australia classic short boot the friars, snow boots sale all came to hereNET"This is the weapon, I couldn't give you, sheepskin slippers so that I can give you a ten LingShi acura, this is our final australian sheepskin slippers concessionwanglin snow boots body in orbit, gradually, a giant elliptical cocoon, appeared in the nether They also start in coupledUnfortunately, unless that suddenly appeared in a middle-aged man, who is now, scatter mantra of inheriting may have all the ancient god memory
ugg australia classic
[url= http://www.louisvuittonoutletspace.com]louis vuitton outlet[/url]
[url= http://www.salelouisvuittonbags.com]louis vuitton outlet[/url]

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od kts358 u Subota, 26 Februar 2011 (03:07:49) PST
Thus, louis vuitton speedy most louis vuitton outlet store people are finding loui vuitton that it louisvitton is really eluxury louis vuitton a difficult louis vuitton speedy 30 task louis vuitton sales for them to buy a good louis vuitton bags for sale quality Louis louis vuitton sale Vuitton bags.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od leiqiong u Petak, 11 Mart 2011 (04:37:10) PST
I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading.Nice blog,I will keep visiting this blog very often.

oakley sunglasses

| Parent

Microsoft Office 2010 (Score: 1 )
od aa147 u Sreda, 27 April 2011 (07:55:49) PDT
This Microsoft Office 2010 do(edited)ent supplies an overview office 2007 of Microsoft Office Word 2007, with an great emphasis on new and improved features Microsoft Office 2010. It covers all Microsoft Office 2007 the Office Word 2007 in action to Microsoft Office 2010 key demonstrate its amazing new capabilities, too. I teach office 2010 professional the whole MS Office set up Office 2007 key system and have microsoft office 2010 home been working with 07 trying to be ready to start classes with this new microsoft 2010 office monster. I can’t find any Pros here. There microsoft office 2010 professional are really none in buy Office 2007 the all thing, Word, Excel, or any of the rest parts of it. Everything office 2010 home and student which I have discovered, most office professional 2010 with much big difficulty, has been a Con. The Ribbon office 2010 product key Interface is bad enough for someone microsoft office 2010 home who knows what they are doing clearly Office 2007 download; teaching it to a computer novice is just like Microso


Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od loyisdy u Ponedeljak, 16 Maj 2011 (07:29:20) PDT
Our store is the online shop offers all gucci online shop kinds of Tiffany Bracelets, wear the gucci outlet tiffany, you will be a tiffany engagement rings fashion icon!

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od jessicachueng u Četvrtak, 07 Jul 2011 (08:44:12) PDT
supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes # supra shoes #

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Četvrtak, 18 Avgust 2011 (02:30:27) PDT
If you are the loyal fans of Baltimore Ravens teams,Kansas City Chiefs teams and Arizona Cardinals teams,you must also like cheap Baltimore Ravens Jerseys Wholesale,cheap Kansas City Chiefs Jerseys Wholesale and cheap Arizona Cardinals Jerseys.Cheap NFL Women Jersey also are good choice for women.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Četvrtak, 18 Avgust 2011 (02:31:32) PDT
運動中の男を魅了しています。バスケットボール技術の良い男が特に得やすい女子学生に人気を呼んでいる。ジョーダン バッシュ 激安の具(ク)いい良好な弾性やファッションダイナミックな外貌で男をバスケットボールではもっと活躍を見せ、女子生徒の起立拍手が恩恵を受けられる。ジョーダンシューズを広範囲に好まれ、バスケットボール?マニアされたファッションダイナミックなデザイン元素と優品質はバスケットボールファンから愛されてそれらの主な原因だ

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Četvrtak, 18 Avgust 2011 (02:32:10) PDT
cheap Kansas City Chiefs Jerseys Wholesale and cheap Arizona Cardinals Jerseys are famous for high quality,the perfect performance of teams also lead the popularity of Cheap NFL Women Jersey and cheap Atlanta Falcons Jerseys Wholesale.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Ponedeljak, 22 Avgust 2011 (07:06:34) PDT
cheap Kansas City Chiefs Jerseys Wholesale and cheap Arizona Cardinals Jerseys are famous for high quality,the perfect performance of teams also lead the popularity of Cheap NFL Women Jersey and cheap Atlanta Falcons Jerseys Wholesale.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Ponedeljak, 22 Avgust 2011 (07:08:15) PDT
ジョーダン バッシュ 激安が第1世代の今までの二十代も打撃を受けてファンの热いで持って、これだけではなく死骸エアー(ジョーダンは特別な関係だが、もっと重要なことは持つ高品質と独特のデザイン理念です。高伸縮性を耐磨性种绝性だけでなく、軽い、重さなどはすべて、ジョーダンの靴の特徴があります。ジョーダンシューズを広範囲に好まれ、バスケットボール?マニアされたファッションダイナミックなデザイン元素と優品質はバスケットボールファンから愛されてそれらの主な原因だ

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Ponedeljak, 22 Avgust 2011 (07:08:51) PDT
If you wish to modify yourself, then you should not miss a pair of Replica Christian Louboutin shoes.Lovable and charming Replica Louboutin Pumps are full of temptation. In my opinion that if you wear cheap Louboutin Shoes, you will become more comfortable and charming. Replica Louboutin Shoes are popular and hot selling all over the world.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od cela u Ponedeljak, 22 Avgust 2011 (07:11:30) PDT
Are you searching for a excellent high heels to light this summer? In that case, I suggest every girl should choose cheap Louboutin Shoes.It's said that Christian Louboutin Shoes has been called the "foremost shoe creator in the world" who produces recognizable red-colored sole
Replica Jimmy Choo. Replica Louboutin Pumps and Replica Christian Louboutin shoes are popular all over the world.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od happyzhi u Petak, 18 Novembar 2011 (10:15:24) PST
Had repeatedly Rift Plat said he is Mulan ROM Gold,if further annoy so me,Xuan Feng shock said: Having said Dragon Nest Gold,normally what a mighty.curled up body Dragon Nest,Ye Gu Yun began to gradually R2 Online Gold transfer the original Buy Swtor Credits feel only the breath of stagnant up Rift Gold,I feel very boring to turn on the general channel Guild Wars 2 Gold,the cold mountain breeze will rub the Troy Dra front said: He came here the purpose is so Nostale challenging to me,said Qi Hongguang's ancestors Runes of Magic Gold also had to foll ow the Japanese to attack the Great Grand Fantasia Kublai Khan,surrounded by full of Maple Story Mesos hair flying
a green light Forsaken World envel oped the entire cavalry corps headed by Zhao Moedas Perfect World Bailong above.above a tree,but also FFxiv Gil for their ruthlessness Buy Alz,and instantly stop the oncoming force Fly For Fun Penya.for him | Parent

hair extensions (Score: 1 )
od hellomeme u Utorak, 22 Novembar 2011 (04:07:56) PST
The International Fantasy pink hair extensions Competition, held in Manchester, NH, is about turning hair into art. But as it turns out, this extensions hair just a beauty show but a good cause curly hair extensions too. All proceeds are black hair extensions for the night went to the New Hampshire Food Bank.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od fletchersolo67 u Nedelja, 20 Maj 2012 (06:26:35) PDT
Welcome to Kettlebell Crazy where you can find cheap kettlebells for sale, ader kettlebells and adjustable kettlebells.
kettlebells for women || customized pins || triathlon training

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od fletchersolo67 u Sreda, 04 Jul 2012 (15:38:17) PDT
SimpleCAD features CAD Software, AutoCAD Add-ons, Blocks Libraries and other CAD Solutions.
Natural Weight Loss & Health is a website dedicated to helping you achieve your health goals. What you will find is what works, what is proven and what is backed by science. No funny stuff, no gimmicks.Providing everything about you want to know including news, videos, latest information, the hottest buzz or merchandise. A snapshot of . All in one convenient place - Snapaco.com.Debt relief solutions to eliminate debt. This website will help you free you from financial worry.

| Parent

cl shoes (Score: 1 )
od ybbfnqtdk u Utorak, 04 Septembar 2012 (09:54:40) PDT
Thanks for the useful article.As we know,the stylish Christian Louboutin(Christian Louboutin Outlet) become more and more popular and lead the fashion trend.Many girls like the fashion Christian Louboutin Pumps,such as the hot sale style Christian Louboutin Rolando Patent Leather Pumps Red,to be many ladies' new beloved,both stylish and charming,show ones beauty,sure you will like them and don't want to put off when you put on them,I like the comfortable Christian Louboutin Sandals,ideal for every occasions,and the nice and graceful new styles Christian Louboutin Ankle Boots also suitable for this season,comfortable and easy to match with all kinds of your clothes.All the shoes are made with high quality under competitive price,you are worth having it

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od clshoes u Četvrtak, 11 Oktobar 2012 (08:50:13) PDT
Nice web ,I like it,thanks.As Soft warm autumn breeze blowing, the most suitable to wear stacked how can you miss the season with wit and timing interesting? With your nice dress match with the stylish Christian Louboutin Ankle Boots will be the perfect match, light blue satin dress, retro wave patterns of dots, with a pearl necklace is full of elegant Roman atmosphere, in Alice's dream, what is impossible, with Christian Louboutin Pumps,back Roman classic and elegant.You will attract many people's attention. The classic black dress with Christian Louboutin Daffodil 160 Suede Platform Pumps Black, upper body effect is elegant, refined tailoring, high-waist design and enhance your visual effects to make your legs appear more slender, yet sweet personality, folding design, decorated the whole clothes every corner, fold part of the natural romantic, could not cover women's elegance.If you want to look for more shoes style,just come to visit this www.shoesmazon.com online store,you will like it.

| Parent

Re: Sa(n)jam knjige u Istri (Score: 1 )
od xiuli2 u Utorak, 23 Oktobar 2012 (09:13:45) PDT
And amongst it is the cheap north face jackets that will suite for your hiking adventure. These packs can be obtained in a variety of patterns,but some are highly-priced that is why lots of people settle to bring ordinary north face outlet locations with them when hiking.

| Parent

Toggle Content Slični linkovi
 Više o tome

Najčitanija priča :
Najskuplji Kuran na svetu
Toggle Content Article Rating
Average Score: 3
Glasova: 2


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Toggle Content Options

 Odštampaj stranicu  Odštampaj stranicu

 Pošalji prijatelju  Pošalji prijatelju

Toggle Content Gde Na More?
Smestaj na moru
Toggle Content Prijatelji sajta:


Toggle Content Konkurs Tkalci reči
Konkurs "Tkalci reči" - radovi

Pobednički radovi

Toggle Content MiniChat
ritusomani: Packers And Movers Hyderabad | Get Free Quotes | Compare and Save
06-Jan-2017 08:21:43
Ivanio8: Digitalneknjige.co m
10-Oct-2015 14:44:51
Ivanio8: Hey
10-Oct-2015 14:40:38
jurica.meshko: Jezivo je ovo,osetim na forumu da godine prolaze
12-May-2015 14:32:28
jurica.meshko: Retko
12-May-2015 14:28:41
Radee: ima li koga
07-Oct-2014 15:39:35
jurica.meshko: http://svetknjiga. com/Forums/viewtop ic/t=889.html
13-Sep-2013 19:47:47
jurica.meshko: U svom profilu imaš opciju - Last 10 forum topics
13-Sep-2013 19:47:34
novak: ljudi pozdrav, upravo sam postavio temu, tek sam se registrovao na sajt, kako da proverim da li je tema okacena pomoc!!!
02-Jul-2013 22:15:57
jurica.meshko: Smile
30-Jun-2013 19:59:46
Shout History
Only Registered Users can Shout
Create/Login
Toggle Content Novosti:
 Konkurs za mlade „Rukopisi 31“
 Sa(n)jam knjige u Istri
 Književnost na balkanski način
 Nova biblioteka Matice srpske
 "Trgni se! Poezija!"

[ Više u sekciji vesti ]
Toggle Content Svet Knjiga
Toggle Content Statistika
Imali smo
63966807
posećenih stranica od
March 21, 2007

Svet Zivotinja
Index pojmova
Svet Biljaka | Plants World | Svet Knjiga | Receptomania | Svet Zivotinja | Gde na more? | Sportski vodičInteractive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
.: Style by Bili :: Original Theme (FiSubBrownsh Shadow) by Daz