:: Forumi › NEMEZIS autor Radoslav Slavnić
-> Naši radovi

#1: NEMEZIS autor Radoslav Slavnić Autor: CoffinAnnal PošaljiPoslato: Uto Dec 13, 2011 6:03 pm
    ----
Evo malo besramne self-promocije.
Posle višegodišnjeg krčkanja i više nego mukotrpne potrage za izdavačem, štamparijom i finansijskim sredstvima, NEMEZIS - inače, tekst koji je bio namenjen za apokaliptični konkurs,a koji nije prošao, što se ispostavilo kao odlična prilika da se doradi i produži - je iz stadijuma elektronskog rukopisa, prešao u ukoričenu, papirnatu varijantu, moj prvi roman. Izdavač je "SRPSKA KNjIGA M" iz Rume, žanr je na granici između fantastike i horora sa uplivima socijalne tematike.
Zaplet prati naizgled sasvim prosečnog mladića koji pokušava da se snađe u vreme petooktobarske revolucije, dok mu izvesne nepoznate sile najavljuju da će se sudbonosnog petog oktobra desiti i nešto više od smaka Slobine ere.Ovo je naslovnica, a na zadnjoj korici pored ostatka ortopana i beogradskog pejzaža, možete naći i deo iz recenzije koju je napisala Mira Švonja.

"Slavnić ovim romanom pokazuje kakvu percepciju ondašnje, ali i sadašnje realnosti ima današnji mladi intelektualni sloj u ovoj zemlji; sloj koji ima šta da kaže o celokupnom viđenju već viđenog, koji ima pravo da, u ime svoje normalne i bolje budućnosti, sve to prezentira starijim generacijama savremenika.
Ovaj roman je vrisak apela da se nigde nikad ovakva istorija ne ponovi, ne bi li joj savremenici ostali normalni, ne bi li imali budućnost."

Za sve dodatne informacije oko preuzimanja, ukoliko sam uspeo nekoga da zainteresujem, obratite mi se ili ovde, ili putem pm-a, ili na coffinannal669 @ yahoo.com

#2: Re: NEMEZIS autor Radoslav Slavnić Autor: CoffinAnnal PošaljiPoslato: Ned Dec 18, 2011 3:57 pm
    ----
Svi zainteresovani će večeras, tokom live uključenja u emisiji "PISB", na Radiju Beograd 202, između 20 i 22h, imati priliku da dobiju nešto više informacija o romanu.

#3: Re: NEMEZIS autor Radoslav Slavnić Autor: CoffinAnnal PošaljiPoslato: Čet Apr 05, 2012 1:44 pm
    ----
Dopunjeno izdanje romana NEMEZIS, u izdanju kuće New Look Entertainment, od danas možete čitati koristeći iPhone, iPad, iPod Touch, ili Android platformu. Sve opcije preuzimanja omogućene su na iTunes i Google Play po ceni od $4.99.
Uskoro više detalja o datumu promocije!
itunes.apple.com/us/bo...7776?mt=11-> Naši radovi

Sva vremena su GMT + 1 sat

Strana 1 od 1