:: Forumi › SIDNI SELDON
Idi na stranu: Prethodna  1, 2  :| |:
-> Popularna beletristika i blockbusteri

#16: Re: SIDNI SELDON Autor: bobap PošaljiPoslato: Pet Apr 18, 2014 9:41 am
    ----
Plima sećanja - Sidni Šeldon
Kroz sudar prošlosti i budućnosti, uzbudljiva priča Plima sećanja vodi čitaoca iz raskošnih salona londonskog visokog društva pravo do ivice najdubljeg ponora.
U glamuroznom okruženju samog srca Londona, članovi ugledne plemićke porodice žive kao u bajci. Nemilosrdna Aleksija okružena je ljubavlju svog supruga od kojeg dobija bezuslovnu zaštitu i podršku, i uživa u moći da sve drži pod kontrolom i upravlja tuđim životima. Ali uspeh sa sobom uvek donosi žrtvu. Njihova ćerka Roksi ostaje invalid posle pokušaja samoubistva i krivi majku za upropašćen život, a sin Majkl suludo rizikuje da uništi posao, porodično ime i tradiciju.
Ispod maske savršenog života, prljave političke igre i sahranjene tajne prelepe Aleksije prete da unište sve što je stekla. Budi se uspavani gnev duhova prošlosti, stare mržnje ponovo se rasplamsavaju, a Aleksija je u opasnosti da izgubi moć, porodicu, čak i sopstveni život.

#17: Re: SIDNI SELDON Autor: Sava011 PošaljiPoslato: Sub Avg 15, 2015 11:53 am
    ----
U antikvarnici Obradovic u Kosovskoj ulici sam nasao dosta knjiga od S. Seldon! Raj na zemlji kada udjete u prepunu knjizaru. Evo nekog linka sa njihovog sajta: knjigeobradovic.com/po...C5%A0ELDON-> Popularna beletristika i blockbusteri

Sva vremena su GMT + 1 sat

Idi na stranu: Prethodna  1, 2  :| |:
Strana 2 od 2